Orbiloc Dog Dual er en LED-hundelygte til halsbåndet, selen og vesten.

Lygten gør din hund synlig i mørket, så førere af biler, scootere og cyklister kan tilpasse deres hastighed i god tid og nærme sig forsigtigt.

Orbiloc Dog Dual hjælper dig også selv med at holde øje med din hund i mørket. Med de 10 forskellige farver kan du endda markere flere hunde for at skelne dem.

189,00kr

Lygten er sigtbar fra op til 5 km, 100% vandtæt (IPX8), slagfast og tåler ekstreme temperaturer. Det gør den velegnet selv til vilde eventyr.

For at tilbyde dig den højeste kvalitet fremstilles Orbiloc Dog Dual hundelygten i Orbilocs eget produktionsanlæg i Århus. Af den grund har du også tre års garanti på lygtens elektronik og linse.

Orbiloc Dual Accessories

Uanset om du er professionel sportudøver, weekendkriger, hos militæret eller politiet eller bare nyder at gå en aftentur, der findes en løsning til at fastgøre dit Orbiloc Safety Light på dig og dine nære.

For at få det fulde udbytte af dine udendørsaktiviteter er kvalitetsgear et must. Derfor tilbyder Orbiloc et bredt udvalg af fastgørelser og vedligholdelsesprodukter.