Vi forhandler halsbånd, seler og liner fra Kenjan.

og Collarfull 

Udstyr fra Kenjan:

Kenjan er eksperter i læderhåndværk og har produceret hundeliner på eget værksted i mange år. Det betyder, at vi løbende har udviklet og forfinet kvaliteten af vores hundeliner - uden at gå på kompromis med læderkvaliteten og altid arbejder med de nyeste materialer og kun anvender rustfri karabinhage, krom og messing til vores hundeliner. Derfor kan du være sikker på, at du får en hundeline, som du og din hund får glæde af i mange år.

Dobbelt liner i læder:

De smarte dobbeltliner kan justeres i længden, ved at hægte spændet fast efter den længde, man ønsker. Du har dermed mulighed for at give din hund lidt ekstra line eller korte den ind efter behov uden at skulle skifte mellem forskellige modeller. 

Mange af vores dobbeltliner bruges af både det danske, nordske og svenske politi. Politiet sætter pris på den høje kvalitet i dobbeltliner af læder, og derfor passer de godt til politiets behov. Linerne er et vigtigt redskab i deres arbejde, og det er altafgørende for politiet at have holdbare og slidstærke liner, for at kunne udføre deres arbejde ordentligt. Derudover bruger de kun det bedste til deres hunde, som altid skal kunne yde deres bedste.

Fra 485,00kr

Fra 485,00kr

Hetzseler til den stærke hund


Politi og militær i de nordiske lande anvender Kenjan´s hetzseler. Hetzseler fås i forskellige størrelser, men produceres primært til større hunde såsom schæfer, rottweiler og lignende. Selerne fås med justerbare stropper, der kan tilpasses hunden, så selen passer perfekt.

Fra 947,00kr

Fra 824,00kr

Halsbånd i læder 

 foret med blødt skind, med håndtag/ring

Fra 450,00kr

Udstyr fra Collarfull:

Håndlavede halsbånd, seler og hundesnore.


Materialet er BioThane, som er vegansk læder. Det er ekstremt holdbart, lugtfrit og let at pleje. Det er nemt at rengøre, det kræver blot en fugtig klud og er 100% vandtæt.

Er din ofte ude og svømme eller befinder sig i våde miljøer, er BioThane netop materialet til jer. Det er vandafvisende og vandtæt og kan tåle både saltvand, ferskvand og sne. Det bliver heller ikke afbleget af solen og mister ikke sin facon eller form med tiden. 


De er kvalitetstestet grundigt inden salg og du er derfor sikret, at det holder til de helt små hunde, men også de store stærke hunde. De er testet på diverse forskellige typer hunde, fra bomuldshunde til rottweilere.


Alle produkter er syet i egen systue, på Nørrebro.

Dobbelt line:

Fra 350,00kr

Y-sele:

Enkelt line:

Fra 299,00kr

Y-sele er velegnede til aktive gå og løbeture med alle hunde. Selen anbefales særligt til hunde, der har ryg eller nakkeproblemer. Når hunden trækker i linen, fordeler den tætsiddende sele trækkraften ligeligt på tværs af hundens brystkasse og forhindrer skader på hundens ryghvirvler.

Fra 569,00kr

Infinity sele:

Selen giver maksimal frihed til skuldre og nakke og bliver anbefalet af både kiropraktorer og dyrlæger.

 

Selen er udformet som et otte-tal, som mødes på ryggen som et kryds, som går henover hundens skuldre og ned om maven og halsen. Mavestroppen er fastgjort til bryst- og hals stopperne. 


Selen er nem at justere, hvor hals og bryst justeres uafhængigt af hinanden.

Fra 569,00kr

Klassisk halsbånd:

Fra 269,00kr